ΗΠΑ: Άνδρας προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον δίδυμό του για βιασμούς - Καταδικάστηκε σε 140 χρόνια

ΗΠΑ: Άνδρας προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον δίδυμό του για βιασμούς - Καταδικάστηκε σε 140 χρόνια

Σε ποινή φυλάκισης 140 ετών καταδικάστηκε ένας άνδρας στην Καλιφόρνια ο οποίος προσπάθησε να κατηγορήσει τον δίδυμο αδελφό του για βιασμούς.

Ο Κέβιν Κόνθερ, 58 ετών, καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο για δύο βιασμούς - ενός εννιάχρονου κοριτσιού και μιας δρομέα - και πολλές άλλες κατηγορίες, μία από τις οποίες αφορούσε τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός 12χρονου θύματος, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Όραντζ.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Κόνθερ, και τον δίδυμο αδελφό του, το 2019, αφού η τεχνολογία DNA τους συνέδεσε με τον βιασμό ενός εννιάχρονου κοριτσιού το 1995, το οποίο περπατούσε στο σπίτι του αφού είχε αγοράσει σχολικά είδη, και έναν άλλο το 1998 σε βάρος μιας 32χρονης δρομέα.

Ο Κόνθερ άρπαξε την δρομέα και της έκλεισε το στόμα αφού πήδηξε από τους θάμνους φορώντας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Οι δίδυμοι συνελήφθησαν και οι δύο, καθώς έχουν το ίδιο DNA, αλλά οι καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ του ζευγαριού αποκάλυψαν «πολλαπλές ενοχοποιητικές δηλώσεις του Κόνθερ, συμπεριλαμβανομένης της παραδοχής ότι αυτός πραγματοποίησε τα εγκλήματα», σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα.

Δικαστής καταδίκασε τη Δευτέρα (31/1) τον Κόνθερ σε 140 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη, ενώ ο δίδυμος αδελφός του δεν έχει κατηγορηθεί.

«Το DNA ήταν ο κρίκος που έδωσε σε αυτό το τέρας ένα όνομα - και αυτό το όνομα είναι Κέβιν Κόνθερ», δήλωσε ο Τοντ Σπίτζερ, δικηγόρος της κομητείας.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE