Αυτοί οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Αυτοί οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Κλειστοί για όλα τα οχήματα παραμένουν οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που έχει σχηματιστεί.

Την ίδια στιγμή οι δρόμοι Ορκόντα – Κύκκου και Pine Wood – Πεδουλα είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί λόγω παγετού.

Οι οδηγοί που κινούνται στις ορεινές περιοχές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE