Φόνος Καλογερόπουλου: «Όχι» Ανωτάτου στο αίτημα των δικηγόρων για εκδίκαση της υπόθεσης σε άλλη επαρχία

Φόνος Καλογερόπουλου: «Όχι» Ανωτάτου στο αίτημα των δικηγόρων για εκδίκαση της υπόθεσης σε άλλη επαρχία

Κανονικά, από το Κακουργιοδικείο που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό θα εκδικαστεί η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 2023 στη Λεμεσό.

Μετά από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, απορρίφθηκε το αίτημα των δικηγόρων, το οποίο ήταν να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Δικαστήριο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα οι δικηγόροι επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας, για τους ίδιους και τους πελάτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Κακουργιοδικείο Λεμεσού ανέβαλε την διαδικασία, για τις 8 Φεβρουαρίου ενώ διέταξε όπως οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραμείνουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE