Φόνος Καλογερόπουλου: «Όχι» Ανωτάτου στο αίτημα των δικηγόρων για εκδίκαση της υπόθεσης σε άλλη επαρχία

Φόνος Καλογερόπουλου: «Όχι» Ανωτάτου στο αίτημα των δικηγόρων για εκδίκαση της υπόθεσης σε άλλη επαρχία

Κανονικά, από το Κακουργιοδικείο που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό θα εκδικαστεί η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 2023 στη Λεμεσό.

Μετά από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, απορρίφθηκε το αίτημα των δικηγόρων, το οποίο ήταν να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Δικαστήριο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα οι δικηγόροι επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας, για τους ίδιους και τους πελάτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Κακουργιοδικείο Λεμεσού ανέβαλε την διαδικασία, για τις 8 Φεβρουαρίου ενώ διέταξε όπως οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραμείνουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE