Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω πτώσης πασσάλου οδικού φωτισμού

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω πτώσης πασσάλου οδικού φωτισμού

Λόγω πτώσης πασσάλου οδικού φωτισμού, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Πάφο, μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, οι οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

Νεότερη ενημέρωση (12:00)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Πάφο, μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, όπου νωρίτερα λόγω πτώσης πασσάλου οδικού φωτισμού, είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Ο πάσσαλος έχει πλέον μετακινηθεί εκτός δρόμου, με την κυκλοφορία να συνεχίζει κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE