Ορίστηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

Ορίστηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ, ενημερώνει ότι ο αγώνας ΑΠΟΕΛ - Καρμιώτισσα που ήταν προγραμματισμένος για να διεξαχθεί σήμερα στο ΓΣΠ και αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου και ώρα 16:00.

Επίσης, για το άλλο παιχνίδι της ημέρας, το ΑΕΖ-Ανόρθωση που επίσης αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE