Στο νοσοκομείο κατάδικος - Μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο

Στο νοσοκομείο κατάδικος - Μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύματα στο πρόσωπο κατάδικος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, το απόγευμα της Τρίτης, γύρω στις 15:00, ο κατάδικος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Τμήματος Φυλακών, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε περασμένο λεπτό μεταλλικό αντικείμενο στις δυο παρειές του προσώπου του, με αποτέλεσμα να είναι τραυματισμένα τα μαλακά μόρια του προσώπου του.

Ο κατάδικος εξετάστηκε από την Ιατρική ομάδα των Φυλακών, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε άλλα τραύματα στη στοματική  κοιλότητα και μεταφέρθηκε από το Τμήμα Φυλακών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για αφαίρεση και περίθαλψη. Σύμφωνα με την Ιατρό του Τμήματος Φυλακών, η κλινική εικόνα του κρατούμενου είναι καλή.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών διεξάγει έρευνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE