Οδηγοί Προσοχή: Ο κακός χαμός στου αυτοκινητόδρομους - Έντονα καιρικά φαινόμενα

Οδηγοί Προσοχή: Ο κακός χαμός στου αυτοκινητόδρομους - Έντονα καιρικά φαινόμενα

(17:10) Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τον Άγιο Αρσένιο, επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας και να έχουν τα φώτα πορείας αναμμένα.
 
(17:55) Λόγω κατολισθήσεων πετρών στο οδόστρωμα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την έξοδο Λυμπιών και έξοδο Αθηένου, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE