Διώχθηκαν 18 άτομα για παράνομο κυνήγι πτηνών - Χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για να παγιδεύουν κελαηδότσιχλες

Διώχθηκαν 18 άτομα για παράνομο κυνήγι πτηνών - Χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για να παγιδεύουν κελαηδότσιχλες

Διώχθηκαν 18 άτομα για υποθέσεις που αφορούν παράνομο κυνήγι πτηνών από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα μετά από σχετική τεκμηρίωση καταγγελιών στις οποίες προέβη στην Κυπριακή Δημοκρατία η Επιτροπή Κατά της Σφαγής Πτηνών (CABS).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, «οι ύποπτοι που συνελήφθησαν από τις αρχές, χρησιμοποίησαν παράνομα μέσα για να παγιδεύουν ή να πυροβολήσουν κελαηδότσιχλες». Ο Πρόεδρος της οργάνωσης, Alexander Heyd, δήλωσε ότι «τις μέρες μετά την καταιγίδα στα μέσα Ιανουαρίου, εκατοντάδες ηλεκτρονικές συσκευές και πυροβολισμοί ακούγονταν παντού στο νησί άρα υποθέτουμε ότι δεκάδες χιλιάδες πουλιά σκοτώθηκαν παράνομα».

Η oργάνωση εκφράζει ευγνωμοσύνη στην Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας και την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για την υποστήριξή τους στις επιχειρήσεις, πάταξης της παράνομης θανάτωσης πτηνών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE