Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες υπόπτου προσώπου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία των βάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης που έγινε στις 29/1/2024 στη Λεμεσό στη περιοχή του Τραχωνιού.

Σκοπός είναι η συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ακρωτηρίου στο τηλέφωνο 25 96 7227 / 25 96 7233 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1443.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE