Νέα Υόρκη: Δύο αδέρφια ομογενείς ετοίμαζαν επιθέσεις - Είχαν λίστα με στόχους και οπλοστάσιο

Νέα Υόρκη: Δύο αδέρφια ομογενείς ετοίμαζαν επιθέσεις - Είχαν λίστα με στόχους και οπλοστάσιο

Βαριές κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και όχι μόνο, με την αστυνομική έρευνα να εστιάζει και σε πιθανή περαιτέρω εμπλοκή σε οργάνωση επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, αντιμετωπίζουν δυο αδέρφια ομογενείς, όπως ανακοίνωσε η Γενική Εισαγγελέας του Κουίνς, Μελίντα Κατζ (Melinda Katz).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού WABC, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε στην σύλληψη των αδερφών Ανδρέα και Άγγελου Χατζηαγγελή (Andrew and Angelo Hatziagelis), ηλικίας 39 και 51 ετών αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένας σημαντικός όγκος αυτοσχέδιου οπλισμού, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για «καταστροφικά πλήγματα».

Τα δύο αδέρφια αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο στις 15 Φεβρουαρίου και αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών έκαστος σε περίπτωση που καταδικαστούν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».