Νέα Υόρκη: Δύο αδέρφια ομογενείς ετοίμαζαν επιθέσεις - Είχαν λίστα με στόχους και οπλοστάσιο

Νέα Υόρκη: Δύο αδέρφια ομογενείς ετοίμαζαν επιθέσεις - Είχαν λίστα με στόχους και οπλοστάσιο

Βαριές κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και όχι μόνο, με την αστυνομική έρευνα να εστιάζει και σε πιθανή περαιτέρω εμπλοκή σε οργάνωση επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, αντιμετωπίζουν δυο αδέρφια ομογενείς, όπως ανακοίνωσε η Γενική Εισαγγελέας του Κουίνς, Μελίντα Κατζ (Melinda Katz).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού WABC, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε στην σύλληψη των αδερφών Ανδρέα και Άγγελου Χατζηαγγελή (Andrew and Angelo Hatziagelis), ηλικίας 39 και 51 ετών αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένας σημαντικός όγκος αυτοσχέδιου οπλισμού, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για «καταστροφικά πλήγματα».

Τα δύο αδέρφια αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο στις 15 Φεβρουαρίου και αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών έκαστος σε περίπτωση που καταδικαστούν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE