Στο κελί για 8 ημέρες ο 34χρονος ύποπτος για την απόπειρα φόνου

Στο κελί για 8 ημέρες ο 34χρονος ύποπτος για την απόπειρα φόνου

Αρνείται οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ο 34χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ ως ύποπτος για την απόπειρα φόνου εναντίον 52χρονου στη Λεμεσό και ο οποίος το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση του.

Ο 34χρονος φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 52χρονος, να είναι το πρόσωπο που χθες το απόγευμα έριξε δυο πυροβολισμούς εναντίον του, ενώ καθόταν στη βεράντα της οικίας του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Τόσο ο 52χρονος όσο και ο 34χρονος έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν με διάφορες υποθέσεις, ενώ ο 34χρονος είχε εκτίσει πολύχρονη ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE