Χώροι στάθμευσης για εγκύους και οικογένειες με παιδιά στο Δήμο Λατσιών

Χώροι στάθμευσης για εγκύους και οικογένειες με παιδιά στο Δήμο Λατσιών

Στη διαμόρφωση δύο δημόσιων χώρων στάθμευσης για τις ανάγκες εγκύων και οικογενειών με μικρά παιδιά, προχώρησε ο Δήμος Λατσιών, ευαισθητοποιημένος στα θέματα Ισότητας των Φύλων, υιοθετώντας πρόσφατη εισήγηση της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, Τζόζης Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λατσιών, οι δύο Χώροι, διαμορφωμένοι με κίτρινο χρώμα, βρίσκονται στον Δημόσιο Χώρο Στάθμευσης στην οδό Κοραή, έναντι του Δημαρχείου/Δημοτικού Θεάτρου Λατσιών.

Ο Δήμος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το κοινό για τον μέχρι σήμερα σεβασμό, πλήρη συμμόρφωση και παραχώρηση της προσήκουσας προτεραιότητας, καθώς και την Επίτροπο, για την εξαίρετη τους συνεργασία, η οποία θα επιτρέψει την προώθηση, περισσότερων έμφυλων δράσεων στο άμεσο μέλλον στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής 2024-2026.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE