Τα λέει με Στιούαρτ και την ομάδα των Καλών Υπηρεσιών η Ολγκίν

Τα λέει με Στιούαρτ και την ομάδα των Καλών Υπηρεσιών η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ, ξεκινά την επίσκεψή της στην Κύπρο τη Δευτέρα το πρωί με συνάντηση με τον Κόλιν Στιούαρτ, Ειδικό Αντιπρόσωπο και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η κ. Χολγκίν τη Δευτέρα θα έχει ολοήμερες συζητήσεις με τον κ. Στιούαρτ και με την ομάδα των Καλών Υπηρεσιών. Με τον κ. Στιούαρτ θα συζητήσουν την κατάσταση στο νησί.

Το απόγευμα, θα βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την ομάδα των καλών υπηρεσιών, προετοιμάζοντας τις συναντήσεις της Τρίτης.

Η κ. Χολγκίν αναμένεται να έχει χωριστές συναντήσεις την Τρίτη με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Έφτασε στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής για μια δεκαήμερη επίσκεψη, την πρώτη από τον διορισμό της από τον ΓΓ του ΟΗΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE