Καταιγίδα στο Δασάκι ο Άρης, έριξε εξάρα στον Εθνικό και συνεχίζει το... κυνήγι!

Καταιγίδα στο Δασάκι ο Άρης, έριξε εξάρα στον Εθνικό και συνεχίζει το... κυνήγι!

Ένας εντυπωσιακός Άρης, συνέτριψε τον Εθνικό στο Δασάκι με 6-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και συνεχίζει να κυνηγά τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, μειώνοντας ξανά τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις πόντους!

Τα γκολ για τη Λεμεσιανή ομάδα σημείωσαν οι Μπέγκτσον (3΄), Γκομίς (29΄ πέναλτι), Μοντνόρ (54΄), Σεμέδο (69΄), Σπόλιαριτς (85΄ πέναλτι) και Σαβό (89΄), ενώ για την ομάδα της Άχνας που έμεινε στη 10η θέση με 18 βαθμούς, σκόραραν οι Μεσκίντα (71΄) και Ντε Ιριόντο (79΄).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.