Ολυμπιακός: Με Κάρμο, Όρτα και Τσικίνιο για νέα νίκη στο πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός: Με Κάρμο, Όρτα και Τσικίνιο για νέα νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Κάρμο, ο Όρτα και ο Τσικίνιο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρόντινεϊ και Αλεξανδρόπουλο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για τον Ιανουάριο -όπως ξεκαθάρισαν από την πειραϊκή ΠΑΕ- με την έλευση των Ναβάρο, Μαρτίνς, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι και στρέφει πια την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και στην καθοδήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ από τον πάγκο, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν στο τέλος τους στόχους του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE