Υπό κράτηση τεσσάρων ημερών οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο στάδιο «ΆλφαΜέγα»

Υπό κράτηση τεσσάρων ημερών οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο στάδιο «ΆλφαΜέγα»

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί τα τρία άτομα που συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία σε σχέση με τα υπό διερεύνηση επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα και ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη στο στάδιο «Άλφα Μέγα», στη Λεμεσό.

Οι τρεις, ηλικίας 39, 28 και 21 ετών είναι ύποπτοι για αδικήματα που αφορούν το νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους και τέθηκαν υπό κράτηση για τέσσερις μέρες.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου οδηγήθηκαν το πρωί ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την τετραήμερη κράτηση τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

Θα κινηθούμε στη βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, δήλωσε τη Μ.Τρίτη από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα των Βρετανικών Βάσεων. 

BEST OF TOTHEMAONLINE