Καλά νέα για το οχτάχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Άφαντος παραμένει ο οδηγός

Καλά νέα για το οχτάχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Άφαντος παραμένει ο οδηγός

Οχτάχρονο αγοράκι, το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία, το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το οποίο μεταφέρθηκε εκεί από τον πατέρα του όπου και του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και απολύθηκε λίγες ώρες μετά.

Η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, με σκοπό τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε, γύρω στις 13:00, στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παιδί που περπατούσε χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου συνέχισε την πορεία του.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και για συλλογή πληροφοριών, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE