Μαρία Κορινθίου: «Δεν πέρασα καλά στο Πρωινό, ήταν ένα μάθημα για μένα, ψυχικά»

Μαρία Κορινθίου: «Δεν πέρασα καλά στο Πρωινό, ήταν ένα μάθημα για μένα, ψυχικά»

Η Μαρία Κορινθίου ήταν σήμερα καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην εκπομπή «Δύο στις 10». Η ηθοποιός τόνισε πως πλέον έχει αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους και απάντησε και για τη συνεργασία της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Έχω αλλεργία πια στους τοξικούς ανθρώπους, αλλά και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Όλοι έχουμε σκιές, όλοι έχουμε ανασφάλειες, ο καθένας μας σε διαφορετικούς τομείς. Αλλά πάντα όταν κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτό είναι η ομορφιά και πια η επικοινωνία που μπορεί να έχεις και με τον απέναντί σου», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου, έστειλε από τους Δελφούς, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του, στους ιστότοπους ot.gr και tovima.gr.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού Απριλίου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τις έρευνες για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε περίπου δύο χρόνια μέσα στον ελληνοτουρκικό διάλογο που όπως είπε, έχει παραγάγει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των συζητήσεων, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE