Κατερίνα Τσάβαλου: Δεν καταλαβαίνω τις παρένθετες μητέρες, πώς μπορείς να δώσεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μια συμφωνία;

Κατερίνα Τσάβαλου: Δεν καταλαβαίνω τις παρένθετες μητέρες, πώς μπορείς να δώσεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μια συμφωνία;

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για την κόρη της, τις παρένθετες μητέρες, την εγκυμοσύνη και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, ανέφερε: «Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε να με δει και στο θέατρο. Στους "Κουραμπιέδες με χιόνι" ακόμα δεν θέλω να τη δει, γιατί ο ρόλος μου είναι λίγο πιο σκοτεινός. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί και ό, τι γίνει. Τώρα για την επιλογή κάποιας να κάνει μόνη της παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της δεν μπορώ να το ξέρω, δεν θα έμπαινα ποτέ σε κάτι τέτοιο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.