Χείμαρρος ο Γιώργος Νταλάρας για τις τηλεοπτικές εκπομπές: «Δυστυχώς κάποιες δουλειές είναι ντροπή»

Χείμαρρος ο Γιώργος Νταλάρας για τις τηλεοπτικές εκπομπές: «Δυστυχώς κάποιες δουλειές είναι ντροπή»

Στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να δώσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Σε αυτήν μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε με λόγο αιχμηρό στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα θέματα που επιλέγουν να προβάλλουν στη ροή τους.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Νταλάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι σίγουρο ότι η θέση μου για τα Τέμπη δεν θα παίξει στα κανάλια ή θα παίξει από κάποιους ψαγμένους, αν παίξει. Δεν θα έχει πάντως δυναμική αυτό το πράγμα. Εσείς εδώ και κάποιοι άλλοι σταθμοί αφιερώσατε ένα 15′ για να μιλήσετε για τις μεγάλες διαδηλώσεις, τις αντιφασιστικές, που έγιναν στην Γερμανία. Πες τε μου, σας παρακαλώ πολύ, μια πρωινή εκπομπή που να ασχολήθηκε με αυτό το πράγμα. Αυτά τώρα, λοιπόν, ακόμα και να τα πάρει κανείς, θα τα πάρει ως εξής: Ο Νταλάρας βρήκε πάλι μικρόφωνο και μας τα έριξε όλα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.