Πήδηξε από τον 1ο όροφο δομής ανηλίκων 15χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πήδηξε από τον 1ο όροφο δομής ανηλίκων 15χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ανήλικο αγόρι ηλικίας 15 ετών το βράδυ της Παρασκευής (27/01), ο οποίος τραυματίστηκε στα πόδια αφού πήδηξε από τον πρώτο όροφο της δομής ανηλίκων όπου διέμενε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 15χρονος Σύρος πρόσφυγας, που φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στην Κάτω Πάφο, πήδηξε από τον πρώτο όροφο.

Στη συνέχεια ο 15χρονος Σύρος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη άλγος ποδοκνημικής, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ αναμένεται σήμερα να λάβει εξιτήριο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τα αίτια της πτώσης του ανήλικου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE