Ντιμπέιτ: Το ανέκδοτο του Αλέξη Τσίπρα με τον... μεθυσμένο

Ντιμπέιτ: Το ανέκδοτο του Αλέξη Τσίπρα με τον... μεθυσμένο

Μια χαλαρή στιγμή (ασφαλώς όμως πολύ μελετημένη επικοινωνιακά) εμπεριείχε το ντιμπέιτ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια παρέμβασής του σε «κόκκινη κάρτα» του Ευάγγελου Μεϊμαράκη σχετικά με την έλλειψη επενδύσεων στη χώρα, απάντησε με ένα ανέκδοτο.

«Ξέρετε τι μου θυμίζετε; Ενα ανέκδοτο με τον μεθυσμένο...» ξεκίνησε να λέει ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας αίσθηση.

«Το ανέκδοτο λέει, ότι ένας είχε πιεί όλο το βράδυ ποτά και στο τέλος ήπιε και ένα σφηνάκι. Οταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε στους νοσηλευτές: <Αυτό το σφηνάκι με χάλασε>. Ετσι κάνετε κι εσείς. Εχετε προκαλέσει κλίμα αποεπένδυσης στη χώρα, όλα αυτά τα χρόνια και τώρα σας φταίει το 7μηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE