Συνελήφθη 42χρονος για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία - Παραδέχθηκε και πάει Δικαστήριο

Συνελήφθη 42χρονος για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία - Παραδέχθηκε και πάει Δικαστήριο

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη άντρα ηλικίας 42 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, κλοπής περιουσίας και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18-25/01/2024 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε χθες μετά από συντονισμένες ενέργειες μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου στην κατοχή του ανευρέθηκε περιουσία για την οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή της.

Ανακρινόμενος, ο συλληφθείς παραδέχθηκε τη διάπραξη δύο υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.