ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Toν ήθελε νεκρό! Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Toν ήθελε νεκρό! Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Αντιμέτωπος με τον χάρο ήρθε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 14/09, 55χρονος στη Λεμεσό. Γνωστό του πρόσωπο τον προσέγγισε και έριξε εναντίον του δυο πυροβολισμούς, αλλά χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του τη γλίτωσε.

Απόπειρα φόνου εναντίον 55χρονου διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, γύρω στις 6 και 15 το πρωί, ενώ καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, 34χρονος, πέρασε με το αυτοκίνητο του και τον στόχευσε με όπλο.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Μόλις αντιλήφθηκε τις προθέσεις του οδηγού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, έπεσε στο πάτωμα.

Ταυτοχρόνως άκουσε δυο πυροβολισμούς και ο 34χρονος, με τον οποίο στο μεταξύ γνωρίζεται, τράπηκε σε φυγή.

Ο 55χρονος αφού το «καλό» σκέφτηκε και φοβούμενος για τη ζωή του, με καθυστέρηση προχώρησε το απόγευμα, σε καταγγελία εναντίον του.

Στην περιοχή μετέβησαν άνδρες του TΑΕ Λεμεσού και μετά από έρευνα εντόπισαν, δυο βολίδες πυροβόλου όπλου. Την μία σφηνωμένη στη ξύλινη περίφραξη της βεράντας και την άλλη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του 55χρονου, το οποίο, βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στην οικία.

Ο παραπονούμενος είπε στις αστυνομικές αρχές ότι έχει προσωπικές διαφορές με τον δράστη . Η σύλληψη του 34χρονου είναι θέμα ωρών, ενώ οι έρευνες από το ΤΑΕ Λεμεσού θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.