Έκτροπα στο Απόλλων – ΑΕΛ: Φωτοβολίδα χτύπησε 41χρονη γυναίκα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Έκτροπα στο Απόλλων – ΑΕΛ: Φωτοβολίδα χτύπησε 41χρονη γυναίκα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Νέα έκτροπα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (24/01) σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα τόσο πριν όσο και μετά την έναρξη του αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ εξαγριωμένοι οπαδοί αντάλλαζαν φωτοβολίδες, κροτίδες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα όχι μόνο ο αγώνας να αναβληθεί αλλά και να κινδυνέψουν ζωές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτός από το 10χρονο παιδάκι που έπεσε κοντά του κροτίδα και έχασε την ακοή του, τραυματίστηκε και γυναίκα 41 ετών από φωτοβολίδα που έπεσε στην κερκίδα του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, η φωτοβολίδα χτύπησε στο σώμα της γυναίκας με αποτέλεσμα το φούτερ της να βγάλει τρύπα.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση δε φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE