Βάρκα με μετανάστες: «Έσβησε» το ένα παιδάκι που νοσηλευόταν στο Μακάρειο – Η κατάσταση των άλλων δύο

Βάρκα με μετανάστες: «Έσβησε» το ένα παιδάκι που νοσηλευόταν στο Μακάρειο – Η κατάσταση των άλλων δύο

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/01) το ένα από τα παιδάκια που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου, το ένα από τα τρία παιδάκια που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Μακάρειου απεβίωσε τα ξημερώματα, ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση τα άλλα δύο παιδάκια που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται ότι, τα παιδάκια μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση χθες, όταν εντοπίστηκαν τα ξημερώματα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο να επιβαίνουν μικρής ξύλινης βάρκας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.