Καραντώνη-Σκουρουμούνης: Ένας «χλιδάτος» γάμος με πυροτεχνήματα που αναστάτωσαν την περιοχή Δεκέλιας (Αποκλειστικό Video)

Καραντώνη-Σκουρουμούνης: Ένας «χλιδάτος» γάμος με πυροτεχνήματα που αναστάτωσαν την περιοχή Δεκέλιας (Αποκλειστικό Video)

Απο όλα είχε ο γάμος της Άντρης Καραντώνη!

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, τελέσθηκε ο γάμος της Άντρης Καραντώνη και Νεοκλή Σκουρουμούνη.

Της Έλενας Τσιακούπη

Ο γάμος έγινε στην Εκκλησια του Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα, ενώ ακολούθησε το «χαιρέτισμα» σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή Δεκέλεια με «κόκτειλ» πάρτυ! Το μπουφέ περιλάμβανε εκλεκτές γεύσεις και δροσερά ποτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έλενα Χατζηκυριάκου! Αυτή είναι η όμορφη κουμπάρα της Καραντώνη! Το συγκινητικό μήνυμα για την κουμπαριά!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η δεξίωση έγινε σε γνωστό παραλιακό lounge restaurant-bar, όπου η διακόσμηση μάγεψε τους καλεσμένους. Η Άντρη Καραντώνη και ο Νεοκλής Σκουρουμούνης, φρόντισαν ο γάμος τους να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους καλεσμένους.

Πυροτεχνήματα στόλισαν τον ουρανό όταν ήρθε η ώρα το ζευγάρι να κόψει την τούρτα και να χορέψει τον πρώτο χορό διαλέγοντας το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου «Όταν έχω εσένα». Το πάρτυ συνεχίστηκε με συναυλία τριων τραγουδιστών που επέλεξαν οι νιόπαντροι! 

Δειτε αποκλειστικά βίντεο!

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Ξιούρουππα για την παραχώρηση των βίντεο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE