Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου - Κάμερον

Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου - Κάμερον

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία την Τρίτη με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντέιβιντ Κάμερον, επί θεμάτων που άπτονται του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ, έγινε μια καλή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, και του Υπουργού Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντέιβιντ Κάμερον, "σε θέματα που σχετίζονται με τον συνεχή διάλογο μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE