Τριήμερη φυλάκιση σε αντιρρησία συνείδησης στα κατεχόμενα

Τριήμερη φυλάκιση σε αντιρρησία συνείδησης στα κατεχόμενα

Ποινή φυλάκισης τριών ημερών επεβλήθη στον αντιρρησία συνείδησης Μουσταφά Χουρμπέν, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη μπροστά από τη «βουλή», όπου βρισκόταν μαζί με ομάδα υποστηρικτών του.

Την περασμένη Παρασκευή, το «στρατιωτικό δικαστήριο» είχε αποφασίσει, αντί για φυλάκιση, να επιβάλει στον Χουρμπέν πρόστιμο 800 τουρκικών λιρών (περίπου 25 ευρώ) που έπρεπε να καταβληθεί εντός 5 ημερών.

Ο Χουρμπέν αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο και συνελήφθη την Τρίτη (μετά την εκπνοή της προθεσμίας των 5 ημερών). Θα παραμείνει στη φυλακή για 3 ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE