Εμπρησμός οχήματος δημόσιας κατήγορου: Ψάχνουν μαρτυρίες και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τη γειτονιά

Εμπρησμός οχήματος δημόσιας κατήγορου: Ψάχνουν μαρτυρίες και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τη γειτονιά

Συνεχίζει η Αστυνομία τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του εμπρησμού οχήματος λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στη Πάφο.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην εξασφάλιση μαρτυρίας και στα όσα ενδέχεται να καταγράφηκαν από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στη γειτνιάζουσα περιοχή.

Παράλληλα, σε 36 καταγγελίες οδηγών προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο σε ευρείας κλίμακας επιχείρηση που διενεργήθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας στην Πάφο. Στο πλαίσιο της εκστρατείας ανακόπηκαν πέραν των 120 οχημάτων, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στην επιχείρηση, με επικεφαλής τους Βοηθούς Αστυνομικούς Διευθυντές Επιχειρήσεων και Διοίκησης, ανακόπηκαν ύποπτα πρόσωπα και οχήματα και «στόχος τους είναι η πρόληψη του εγκλήματος και των τροχαίων οδικών συγκρούσεων».

Κατά την επιχείρηση προέκυψαν συνολικά 36 τροχαίες καταγγελίες, εκ των οποίων μία περίπτωση οδήγησης με υπέρβαση του ορίου αλκοόλης, μία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εννέα περιπτώσεις οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα, πρόσθεσε.

Οι εκστρατείες αυτές, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, θα εντατικοποιηθούν, με σκοπό την επιβολή της τάξης και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE