Φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό: Προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό: Προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα – Αποκλείστηκε η σκηνή   

Από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας χαμηλής ισχύος προκλήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (23/01) στη Λεμεσό, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου επιχειρηματία, το οποίο ήταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

Υπενθυμίζεται ότι έγινε προληπτικά εκκένωση της πολυκατοικίας, η οποία υπέστη ζημιές (γυάλινες προθήκες) και (εξωτερική βαφή).

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE