Φόνος Καλογερόπουλου: Αρχίζει σήμερα η δίκη - 4 πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Φόνος Καλογερόπουλου: Αρχίζει σήμερα η δίκη - 4 πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού αρχίζει σήμερα Τρίτη 23/1 στις 9 το πρωί η δίκη για τους τέσσερις συλληφθείς για την υπόθεση δολοφονίας του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι 44, 41, 22 και 21 χρόνων, για την δολοφονία του Καλογερόπουλου βρίσκονταν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου μετά από απόφαση του Δικαστηρίου στις 30 Νοεμβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν 12 κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου όπου εκτιμάται πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE