Φόνος Καλογερόπουλου: Αρχίζει σήμερα η δίκη - 4 πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Φόνος Καλογερόπουλου: Αρχίζει σήμερα η δίκη - 4 πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού αρχίζει σήμερα Τρίτη 23/1 στις 9 το πρωί η δίκη για τους τέσσερις συλληφθείς για την υπόθεση δολοφονίας του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι 44, 41, 22 και 21 χρόνων, για την δολοφονία του Καλογερόπουλου βρίσκονταν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου μετά από απόφαση του Δικαστηρίου στις 30 Νοεμβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν 12 κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου όπου εκτιμάται πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE