Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο μικρότερος γιος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Ντέξτερ

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο μικρότερος γιος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Ντέξτερ

Πέθανε, σε ηλικία 62 ετών, ο Ντέξτερ Σκοτ Κινγκ, ο μικρότερος γιος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Ήταν το τρίτο παιδί του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ και της Κορέτα Σκοτ Κινγκ, ενώ είχε παντρευτεί τη Λία Γουέμπερ Κινγκ το 2013, με την οποία δεν απέκτησαν παιδιά.

Σε δήλωση του ιδρύματος King Center επισημαίνονται τα εξής: «Έδωσε τα πάντα και πάλεψε με τη φοβερή ασθένεια μέχρι τέλους. Όπως και με όλες τις προκλήσεις στη ζωή του, αντιμετώπισε αυτό το εμπόδιο με γενναιότητα και δύναμη».

Απόφοιτος του Κολλεγίου Μόρχαουζ στην Ατλάντα, εργαζόταν ως πρόεδρος του ιδρύματος Κινγκ.

Στην ενήλικη ζωή του, ειδικότερα, ο Ντέξτερ Κινγκ επικεντρώθηκε στην προστασία της κληρονομιάς του πατέρα του και στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας της οικογένειας Κινγκ.

Ο Ντέξτερ Κινγκ έχασε τον πατέρα του σε ηλικία μόλις επτά ετών όταν δολοφονήθηκε το 1968.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.