Προετοιμάζεται ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για την παρουσίαση των στόχων της κυβέρνησης για το 2024- Στις 29 Ιανουαρίου

Προετοιμάζεται ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για την παρουσίαση των στόχων της κυβέρνησης για το 2024- Στις 29 Ιανουαρίου

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 8.00 το βράδυ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρουσιάσει ενώπιον του κυπριακού λαού, τους στόχους της κυβέρνησής του, για το 2024.

Θα είναι η πρώτη φορά, που Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στον λαό, κατά το πρότυπο State of the Union, δηλαδή η ετήσια ομιλία του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου.

Αν και στις ΗΠΑ η ετήσια ομιλία του Αμερικανού Προέδρου γίνεται ενώπιον του κογκρέσου, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το Σύνταγμα της ΚΔ δεν επιτρέπει τέτοια πράξη εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώπιον της βουλής τω Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του προεδρικού μεγάρου, ενώπιον μελών της βουλής των αντιπροσώπων, υπουργών, κοινωνικών εταίρων και οικονομικών πραγόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE