Άρρωστος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναβάλλεται το υπουργικό Συμβούλιο στην Ελλάδα

Άρρωστος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναβάλλεται  το υπουργικό Συμβούλιο στην Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στην Ελλάδα άρρωστος με γρίπη Η1Ν1 από το Νταβός.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζει υψηλό πυρετό και άλλα συμπτώματα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης το οποίο θα αφορούσε τη νομοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια αναβάλλεται, πιθανότατα για τις επόμενες ημέρες και πάντα σύμφωνα με την πορεία της υγείας του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας ανέφερε ότι θα αναβληθεί για μια από τις αμέσως επόμενες ημέρες. «Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο, παραμεθαύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Παραμένει το μυστήριο, τρεις μήνες εκτός βασιλικών υποχρεώσεων η Κέιτ Μίντλετον.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE