Κρατική αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί… μεθυσμένη - Στο Δικαστήριο οδηγείται ο φάκελος της υπόθεσης

Κρατική αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί… μεθυσμένη - Στο Δικαστήριο οδηγείται ο φάκελος της υπόθεσης

Επιβεβαιώνει η Αστυνομία την υπόθεση κρατικής αξιωματούχου η οποία αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ.

Μιλώντας στο «Πρωτοσέλιδο» ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, αρκέστηκε να επιβεβαιώσει το γεγονός, σημειώντας ότι η Αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση και ο φάκελος οδηγείται σε ποινική καταχώρηση ενώπιον Δικαστηρίου.

«Διερευνώνται τα δεδομένα για κάποια ποινικά αδικήματα, και θα σταλεί (εάν δεν έχει σταλεί ήδη) για ποινική καταχώρηση», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

Την ελπίδα ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, μέσω του σχεδίου Αμάλθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.