Κρατική αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί… μεθυσμένη - Στο Δικαστήριο οδηγείται ο φάκελος της υπόθεσης

Κρατική αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί… μεθυσμένη - Στο Δικαστήριο οδηγείται ο φάκελος της υπόθεσης

Επιβεβαιώνει η Αστυνομία την υπόθεση κρατικής αξιωματούχου η οποία αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ.

Μιλώντας στο «Πρωτοσέλιδο» ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, αρκέστηκε να επιβεβαιώσει το γεγονός, σημειώντας ότι η Αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση και ο φάκελος οδηγείται σε ποινική καταχώρηση ενώπιον Δικαστηρίου.

«Διερευνώνται τα δεδομένα για κάποια ποινικά αδικήματα, και θα σταλεί (εάν δεν έχει σταλεί ήδη) για ποινική καταχώρηση», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.