Κρατική αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί… μεθυσμένη - Στο Δικαστήριο οδηγείται ο φάκελος της υπόθεσης

Κρατική αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί… μεθυσμένη - Στο Δικαστήριο οδηγείται ο φάκελος της υπόθεσης

Επιβεβαιώνει η Αστυνομία την υπόθεση κρατικής αξιωματούχου η οποία αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ.

Μιλώντας στο «Πρωτοσέλιδο» ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, αρκέστηκε να επιβεβαιώσει το γεγονός, σημειώντας ότι η Αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση και ο φάκελος οδηγείται σε ποινική καταχώρηση ενώπιον Δικαστηρίου.

«Διερευνώνται τα δεδομένα για κάποια ποινικά αδικήματα, και θα σταλεί (εάν δεν έχει σταλεί ήδη) για ποινική καταχώρηση», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.