Ρίψη κροτίδας: Αυτός είναι ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος χωρίς να κατηγορηθεί

Ρίψη κροτίδας: Αυτός είναι ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος χωρίς να κατηγορηθεί

Δεν ήταν λάθος πρόσωπο ο καταζητούμενος για τη ρίψη κροτίδας στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ, που προκάλεσε τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, διευκρινίζει η Αστυνομία.

Ο 22χρονος συλληφθείς που αφέθηκε ελεύθερος πρόκειται για συγγενή του καταζητούμενου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι ο 22χρονος πρόβαλε κάποιους χειρισμούς, οι οποίοι καθηκόντως διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν το πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται.

«Είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση, γιατί φαίνεται στενό του συγγενικό πρόσωπο ότι είναι το άτομο αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες με τον 22χρονο», τόνισε ο Χρίστος Ανδρέου.

Κατέληξε αναφέροντας πως γίνονται έρευνες ώστε να εξασφαλιστούν μαρτυρίες και να καταλήξουν στο σωστό πρόσωπο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE