Άβολη στιγμή στο αεροδρόμιο Νάξου: Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες ζευγάρι

Άβολη στιγμή στο αεροδρόμιο Νάξου: Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες ζευγάρι

Σε εξαιρετικά άβολη στιγμή ήρθε ένα ζευγάρι αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Νάξου. Σύμφωνα με το cyclades,gr, το ζευγάρι λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, πέρασε τις βαλίτσες του από τον ειδικό έλεγχο που βρίσκεται στην αίθουσα επιβίβασης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών, φάνηκε από τη βαλίτσα ένα ζευγάρι με χειροπέδες, με αποτέλεσμα. Τότε το ζευγάρι κλήθηκε να ανοίξει τη βαλίτσα, ενώπιων των αστυνομικών.

Αυτό που είδαν τελικά οι αστυνομικοί που έλεγξαν την βαλίτσα, βρήκαν γούνινες χειροπέδες. Αμέσως ο συναγερμός έληξε και το ζευγάρι επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο και αναχώρησε από το νησί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE