Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 48χρονος μοτοσικλετιστής - Toν χτύπησε οδηγός και τον εγκατέλειψε

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 48χρονος μοτοσικλετιστής - Toν χτύπησε οδηγός και τον εγκατέλειψε

«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον ασυνείδητο οδηγό ο οποίος προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον αναβάτη μιας μηχανή και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Το δυστύχημα έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 48χρονος συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην 7η επαρχιακή οδό, στην έξοδο της πόλης της Μεσσήνης και ο αναβάτης τραυματίστηκε βαρύτατα. Όμως, μετά την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε για να τον βοηθήσει και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο, αλλά πάτησε γκάζι και διέφυγε, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και υλικό από κάμερες επιχειρήσεων της περιοχής που μπορεί να κατέγραψαν το όχημα του υπαίτιου οδηγού, όμως εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κακοποιό και το αυτοκίνητο να είναι κλεμμένο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE