Νέα αγρια δολοφονία στην Ελλάδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα

Νέα αγρια δολοφονία στην Ελλάδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα

Ένα πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, όταν μια γυναίκα σκότωσε έναν 42χρονο άνδρα με τέσσερις μαχαιριές.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο το 4ο Γυμνάσιο.

Μια γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα δολοφόνησε έναν άνδρα, συγκεκριμένα τον τραυμάτισε θανάσιμα με τέσσερις μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o 42χρονος βγήκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο. Η γυναίκα τον περίμενε και του επιτέθηκε πισώπλατα με μαχαίρι. Μάλιστα μπροστά στο αιματηρό σξηνικό ήταν και μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE