Νέα αγρια δολοφονία στην Ελλάδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα

Νέα αγρια δολοφονία στην Ελλάδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα μέσα στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα

Ένα πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, όταν μια γυναίκα σκότωσε έναν 42χρονο άνδρα με τέσσερις μαχαιριές.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο το 4ο Γυμνάσιο.

Μια γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα δολοφόνησε έναν άνδρα, συγκεκριμένα τον τραυμάτισε θανάσιμα με τέσσερις μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o 42χρονος βγήκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο. Η γυναίκα τον περίμενε και του επιτέθηκε πισώπλατα με μαχαίρι. Μάλιστα μπροστά στο αιματηρό σξηνικό ήταν και μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE