Εγκαινιάζει τρία έργα στην κοινότητα Ίνειας ο ΠτΔ - Από πού χρηματοδοτήθηκαν

Εγκαινιάζει τρία έργα στην κοινότητα Ίνειας ο ΠτΔ - Από πού χρηματοδοτήθηκαν

Στην Ίνεια της Επαρχίας Πάφου μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα εγκαινιάσει σήμερα σειρά έργων στην κοινότητα.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του Έργου Θεματικής Διαδρομής «Αφροδίτη». Ακολούθως θα εγκαινιάσει το έργο ανάπλασης του πυρήνα της κοινότητας και το Εκθεσιακό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Χελώνας Ίνειας-Λάρας.

Το έργο «Θεματική Διαδρομή Αφροδίτη» στην Ίνεια χρηματοδοτήθηκε από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ – NextGenerationEU και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενώ τα δύο άλλα έργα χρηματοδοτήθηκαν από εθνικούς πόρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.