Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης - Λείπει από την Πέμπτη - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης - Λείπει από την Πέμπτη - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για τη MALENA LUXENE, 17 ετών, από το Κονγκό, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της, από χθες 18/01/2024. Η 17χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.63μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE