Πισπιρίγκου: «Κατηγορούμαι για ένα αδίκημα που είναι το χειρότερο για μια μάνα»

Πισπιρίγκου: «Κατηγορούμαι για ένα αδίκημα που είναι το χειρότερο για μια μάνα»

Την ερχόμενη Πέμπτη (25/01) η εισαγγελέας έδρας του ΜΟΔ θα υποβάλει στο δικαστήριο την πρότασή της για το αν θεωρεί αθώα ή ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρώτης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Η κατηγορούμενη για απόπειρα και ανθρωποκτονία ολοκλήρωσε σήμερα, μετά από εννέα συνεδριάσεις, την απολογία της αρνούμενη ότι ήταν το δικό της χέρι που στράφηκε σε βάρος του παιδιού της.

«Ήταν πολλές οι ημέρες της απολογίας. Αρχικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για κάποιες στιγμές έντασης, είναι δύσκολη η θέση που βρίσκομαι. Έρχομαι να εξηγήσω και να θυμηθώ περιστατικά πολύ δύσκολα, που με θα με στοιχειώνουν σε όλη μου τη ζωή», είπε κλείνοντας την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΠΗΓΗ: news247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE