Στην Τραπεζούντα για επαφές ο Τατάρ - Στα κατεχόμενα Τούρκος Υπουργός

Στην Τραπεζούντα για επαφές ο Τατάρ - Στα κατεχόμενα Τούρκος Υπουργός

Στην Τραπεζούντα για σειρά επαφών μετέβη την Πέμπτη το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Ο κ. Τατάρ θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Τύπου και θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης με θέμα τον Ραούφ Ντενκτάς ενώ θα κάνει ομιλία στο Πολυτεχνείο της Τραπεζούντας με θέμα «Η στρατηγική σημασία της τδβκ στον τουρκικό κόσμο», όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος.

Μετά την ομιλία πρόκειται να του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα.

Εξάλλου, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι» ο Τούρκος Υπουργός Εμπορίου, Ομέρ Μπολάτ, βρίσκεται για παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα και θα συναντηθεί με τον «υπουργό οικονομίας και ενέργειας», Ολγκούν Αμτζάογλου ενώ θα συμμετάσχει και στη 12η συνάντηση της «μεικτής επιτροπής» Τουρκίας – κατεχομένων.

Ο Μπολάτ θα συναντηθεί επίσης με τον «πρόεδρο» της «βουλής», Ζορλού Τορέ, τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ και τον «υπουργό οικονομικών», Όζντεμιρ Μπέροβα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE