Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του στο Μεσολόγγι

Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του στο Μεσολόγγι

Μόνοι της συνεχίζουν τις έρευνες σε βάλτους και χωράφια, οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου με την ελπίδα να βρουν τη σορό του αγαπημένου τους ανθρώπου και να λάβει τέλος το μαρτύριό τους. Η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook κάνει έκκληση να βρεθεί η σορός του αδερφού της.

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη ,πού είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας», γράφει στην ιστοσελίδα της στο Facebook η Χριστίνα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, συνελλήφθη χθες και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί .

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE