Χειροπέδες σε 43χρονο για τον εμπρησμό οχήματος Αστυνομικού

Χειροπέδες σε 43χρονο για τον εμπρησμό οχήματος Αστυνομικού

Στη σύλληψη 43χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με τον εμπρησμό οχήματος Αστυνομικού στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αργά το απόγευμα της Πέμπτης (18/01), οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε 43χρονο Ελληνοκύπριο που φέρεται να σχετίζεται με την εν λόγω υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 21:45 της Κυριακής (14/1) και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της οικίας του ιδιοκτήτη του. Η φωτιά κατασβήσθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία προτού επεκταθεί και σε άλλα οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο όχημα που καταστράφηκε από τη φωτιά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Το «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις - «Δούλεψε» η έκκληση στις τράπεζες για κατανόηση προς κτηνοτρόφους

Λετυμπιώτης: Το «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις - «Δούλεψε» η έκκληση στις τράπεζες για κατανόηση προς κτηνοτρόφους

Η ανακοίνωση νέας δέσμης μέτρων στήριξης για τα νοικοκυριά, εν μέσω αυξανόμενων πιέσεων από την ενεργειακή κρίση και τις περιφερειακές εξελίξεις, φέρνει στο προσκήνιο τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ενίσχυση της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE