Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι είναι εμπνευσμένη από τη χρονιά του «Δράκου»

Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι είναι εμπνευσμένη από τη χρονιά του «Δράκου»

Η Μάντσεστερ Σίτι δημοσιεύσε και έθεσε σε κυκλοφορία νέα φανέλα, με πηγή έμπνευσης τη χρονιά του «δράκου» στο ασιατικό ημερολόγιο.

Η γιγάντωση της Μάντσεστερ Σίτι με τους αμέτρητους τίτλους και την κυριαρχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο διευρύνουν το κοινό της. Φυσικά οι υποστηρικτές της γίνονται περισσότεροι στις χώρες της Ασίας και το τμήμα μάρκετινγκ φρόντισε να δημιουργήσει για αυτούς μία φανέλα για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE