Επαφές Μενελάου στη Ν. Υόρκη με μέλη ΣΑ και Γραμματεία ΗΕ

Επαφές Μενελάου στη Ν. Υόρκη με μέλη ΣΑ και Γραμματεία ΗΕ

Επαφές στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί αυτή τη βδομάδα ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Μενέλαος Μενελάου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κ. Μενελάου πραγματοποιεί επαφές με αντιπροσώπους μονίμων και μη μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και με στελέχη της Γραμματείας του διεθνούς οργανισμού.

Οι επαφές του κ. Μενελάου γίνονται υπό το φως των συζητήσεων και των διαβουλεύσεων στο Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό και για το ψήφισμα, με το οποίο θα ανανεωθεί η θητεία της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) στο τέλος του μήνα, καθώς και ενόψει της πρώτη καθόδου στην Κύπρο για επαφές, επίσης στο τέλος Ιανουαρίου, της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Υπενθυμίζεται πως όπως έχει ανακοινωθεί, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ θα έχει συνάντηση στη Λευκωσία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στις 30 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE