Οδηγοί προσοχή: Αυτός ο δρόμος θα κλείσει απόψε λόγω ολονύκτιων εργασιών - Δείτε που και μέχρι ποια ώρα

Οδηγοί προσοχή: Αυτός ο δρόμος θα κλείσει απόψε λόγω ολονύκτιων εργασιών - Δείτε που και μέχρι ποια ώρα

Κλειστός για την κυκλοφορία θα είναι ο δρόμος Λακατάμιας-Λατσιών, οδός Θεόφιλου Γεωργιάδη, παρά τη Βιοτεχνική Περιοχή Λακατάμιας, λόγω ολονύκτιων εργασιών που θα διεξάγονται την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, μέχρι και το πρωί της επόμενης ημέρας, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημαρχείου Λακατάμιας, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Ιανουαρίου.

Για τις διακινήσεις του από Λακατάμια – προς Λατσιά και από Λατσιά προς Λακατάμια, το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στον Στρόβολο. Η κυκλοφορία προς την κατοικημένη περιοχή παρά τον δρόμο Λατσιών – Λακατάμιας, στην περιοχή όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες, θα ρυθμίζεται από προσωρινή οδική σήμανση.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE